Diensten van Taxidenhaagsmart op een rijtje gezet!

Wij verzorgen het rolstoelvervoer voor zowel particulieren als ziekenvervoer, evenals het vervoer voor scholen, BSO, dagbehandelingen, uitstapjes etc. Dit doen we met comfortabele rolstoel- en personenbussen. Taxidenhaagsmart.nl is een complete taxi bedrijf in en rondom Den Haag.Bij ons staat service hoog in het vaandel, wij respecteren de Code Veilig Vervoer Rolstoelinzittenden (VRR) welke richtlijnen bevat … Meer lezenDiensten van Taxidenhaagsmart op een rijtje gezet!

Meer Naamsbekendheid dankzij Taxi Smart (Den Haag)

Iedereen weet dat goede marketing en reclame van belang is om succes te hebben. Tegenwoordig wordt er meer aandacht aan marketing besteed, en met resultaat! Ons bedrijf heeft een concept bedacht die ervoor zorgt dat u eenvoudig te bereiken bent, namelijk ‘naambellen’. Heeft u een taxibedrijf en wilt u naamsbekendheid opbouwen en uw klantenbestand uitbreiden? … Meer lezenMeer Naamsbekendheid dankzij Taxi Smart (Den Haag)

Direct een taxi bestellen rondom Den Haag?

Wilt u gebruik maken van de taxiservice van het taxibedrijf in uw regio? Ervaar het gemak en comfort van een taxi en neem vandaag nog contact op via 0900-Taxiservice . Bij ons landelijk netwerk zijn taxibedrijven uit heel Nederland aangesloten. Zo bent u altijd verzekerd van taxiservice bij u in de buurt! Wat houdt taxiservice … Meer lezenDirect een taxi bestellen rondom Den Haag?