Online Boeken

[vc_row][vc_column][vc_column_text]“Voordelig en snel gebracht worden naar je eindbestemming”

Telefonisch en online via de offerte formulier is de meest efficiënte manier om uw taxi auto/bus te boeken, het is een gemak voor beide partijen.

Voor het bellen en contact nemen met uw taxitransfer kunt u onderstaand formulier gebruiken. Controleert u alstublieft of alle gegevens juist zijn ingevuld, bij haast en spoed komt het nog wel eens voor dat een telefoonnummer uit elf nummers bestaat of het emailadres is niet correct. Dan word het lastig om uw rit te bevestigen. Om uw taxi Den Haag snel te reserveren dient u contact op te nemen.

Online reserveringen dient u minimaal 24 uur voor aanvang van de taxirit te boeken, wij streven er naar om uw boeking binnen 12 uur te bevestigen (per email of telefonisch). Heeft u binnen dit tijdsbestek nog niets van ons vernomen? Schroomt u zich dan niet om contact met ons op te nemen!

Indien u een luchthaventransfer boekt geeft u simpelweg de naam van de luchthaven op in de adresbalk.

Meerdere ophaal momenten van en naar een bestemming, u heeft een kinderzitje nodig, extra koffers of afwijkende bagage?  Deze bijzonderheden kunt u in het contactformulier kwijt.[/vc_column_text]

Uw gegevens
Van


Naar
Aantal personen:*
Aantal koffers:*
Terugrit boeken:*[/vc_column][/vc_row]