Meer Naamsbekendheid dankzij Taxi Smart (Den Haag)

Iedereen weet dat goede marketing en reclame van belang is om succes te hebben. Tegenwoordig wordt er meer aandacht aan marketing besteed, en met resultaat! Ons bedrijf heeft een concept bedacht die ervoor zorgt dat u eenvoudig te bereiken bent, namelijk ‘naambellen’. Heeft u een taxibedrijf en wilt u naamsbekendheid opbouwen en uw klantenbestand uitbreiden? Uit onderzoek blijkt dat bedrijfsmeldingen met naamnummers door hun eenduidige uitstraling eerder worden gebeld. Meld uw taxibedrijf dus nu aan bij 0900-Taxiservice. Voor een vast bedrag per maand wordt uw taxibedrijf aangesloten bij ons landelijk netwerk van taxibedrijven.

Belt iemand dan naar Taxiservice , dan wordt de klant aan de hand van de postcode doorverbonden met het taxibedrijf in zijn of haar omgeving. Per regio is er één taxibedrijf aangesloten. U heeft dus geen last van concurrentie! Iedereen die belt en een postcode doorgeeft die in uw regio ligt, wordt direct doorverbonden met uw taxibedrijf. Daarom is een Taxi Den Haag erg handig. Neem vandaag nog contact met ons op of in uw omgeving al een taxibedrijf is aangesloten bij ons netwerk.

Het aanmelden bij Taxiservice heeft veel voordelen:

> 0900-Taxiservice is een makkelijk te onthouden nummer
> U bereikt veel klanten
> Versterking van uw naamsbekendheid
> Uitbreiding van uw klantenbestand
> Geen concurrentie
> Direct contact met uw klanten
> Het succes van uw taxibedrijf wordt vergroot
> U heeft de mogelijkheid om een website door ons te laten maken tegen scherpe tarieven

Spreken deze voordelen u wel aan? En kan uw taxibedrijf wel wat extra klanten gebruiken? Vraag dan vandaag nog naar de mogelijkheden en voorwaarden. U kunt ook meteen uw taxibedrijf aanmelden voor 0900-Taxiservice. Neem dan gratis contact op met ons bedrijf door te bellen.

Een reactie plaatsen